9 Μαΐου 2016

To IIEK New York σε μια επίσκεψη πολλών αστέρων!



Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη των τμημάτων Μαγειρικής και Ξενοδοχειακών Επαγγελμάτων του IIEK New York στους χώρους του διάσημου Αθηναϊκού ξενοδοχείου Τιτάνια, το οποίο διαθέτει 4 αστέρια.
Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στο εστιατόριο ala Carte και στην κουζίνα του ξενοδοχείου, διαπιστώνοντας τις τεχνολογικές και γαστρονομικές εξελίξεις της τουριστικής αγοράς, αλλά και εκδήλωσαν με ενθουσιασμό το ενδιαφέρον τους για την πρακτική και επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και ξενάγηση σε ειδικούς τύπους δωματίων και στους συνεδριακούς χώρους του ξενοδοχείου από τον διευθυντή προσωπικού, Κύριο Μπίρη.
Με το ενδιαφέρον αμείωτο οι σπουδαστές μας, «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις τους υπευθύνους, ενώ παράλληλα αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις ανανεώνοντας την επίσκεψη τους για τον Οκτώβριο.
Στόχος μας στο IIEK New York, είναι η γνωριμία των σπουδαστών μας με μεγάλους επαγγελματικούς φορείς, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για το επόμενο τους βήμα στην αγορά εργασίας.
Ενημερωθείτε εδώ για όλα μας τα νέα.