25 Απριλίου 2016

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο τουριστικό πρακτορείο «Αργώ»


Την Πέμπτη 7 Απριλίου οι σπουδαστές του Τουριστικού τμήματος του ΙIΕΚ NEW YORK πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο τουριστικό πρακτορείο «Αργώ».
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κο. Βουρσούκη σχετικά με τις δραστηριότητες του πρακτορείου εντός και εκτός Ελλάδας, για την λειτουργία των υποκαταστημάτων ανά τον κόσμο, για τις εξελίξεις στον τομέα της πρακτόρευσης και εμπορίας εισιτηρίων σε επίπεδο λιανικής και χονδρικής πώλησης και για δραστηριότητα σε ό,τι αφορά την διοργάνωση συνεδρίων, τα οποία αναλαμβάνει το πρακτορείο.
Στη συνέχεια, οι σπουδαστές έλαβαν σχετικά αναμνηστικά με την επωνυμία του γραφείου, ξεναγηθήκαν  από τον κο. Βουρσούκη στα τμήματα του πρακτορείου και ακολούθησε επεξήγηση σχετικά με τις δραστηριότητες ανά τμήμα.
Οι σπουδαστές έτυχαν αργότερα υποδοχής από τον κο. Πειθή Δημήτριο, ιδιοκτήτη και ιδρυτή του «Αργώ», ο οποίος αφού καλωσόρισε τους σπουδαστές στο γραφείο και τους ενημέρωσε για τις προκλήσεις αλλά και την ικανοποίηση την οποία θα αντλήσουν από το επάγγελμα που σπουδάζουν, προχώρησε στην παράδοση αντιτύπου ενός συγγράμματός του προς κάθε σπουδαστή. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με το τμήμα του λογιστηρίου στο οποίο ενημερώθηκαν σχετικά με τις ταμειολογιστικές κινήσεις  ενός τουριστικού γραφείου.
Ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα ΕΔΩ!