24 Φεβρουαρίου 2016

ΙΙΕΚ NEW YORK: Ναυτιλιακές επιτυχίες στην εκπαίδευση!

 

Μεγάλα ονόματα της Ναυτιλίας ήταν εκεί στο Δωρεάν σεμινάριο Ναυτιλιακών από το ΙΙΕΚ NEW YORK!Με θέμα την επαγγελματική προοπτική και την ανάγκη για συνεχή επιμόρφωση στη διαρκώς αναπτυσσόμενη Ελληνική Ναυτιλία, το ΙΙΕΚ NEW YORK εξασφάλισε για τους σπουδαστές του Ομίλου και όχι μόνο, επιφανείς επαγγελματίες από τον κόσμο των Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων, οι οποίοι ενημέρωσαν το κοινό για την ανάπτυξη και προοπτική του τομέα τους.
Με την αίθουσα διαλέξεων κατάμεστη από κόσμο, αναγνωρισμένοι και καταξιωμένοι άνθρωποι των Ναυτιλιακών έδωσαν το παρών και μοιράστηκαν θέματα του κλάδους τους με το κοινό.
Ο πλοιοκτήτης, Κύριος Μαυρακάκης, με βαθιά γνώση στη Ναυτιλία, μίλησε για τη φύση του επαγγέλματος αλλά και τις απαιτήσεις που υπάρχουν για τα υψηλόβαθμα στελέχη και για την εργασία σε μια εταιρεία που ανήκει στο χώρο του Shipping.
Παράλληλα ο Δρ. Νικόλαος Θεμέλαρος, Ναύαρχος (Ε.Α.) και Training Manager στην TCM AcademyTsakos Group, ανέπτυξε τη θεματολογία σχετικά με τη δημόσια και ιδιωτική ναυτική εκπαίδευση.
Τέλος ο Κύριος Παρίσης, Captain Master Mariner under STCW Rules και καθηγητής Shipping Business και Marine Engineering Management του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, έδωσε την πολύτιμη γνώση του σχετικά με το Yachting και τις προοπτικές που υπάρχουν στην αγορά για μια εποικοδομητική καριέρα σε αυτό.
Το σεμινάριο έλαβε χώρο στο Campus του κολλεγίου στην Καλλιθέα, ενώ ακολούθησε cocktail reception με όλους τους ομιλητές και το κοινό, όπου συζητήθηκαν κατ’ ιδίαν σημαντικά θέματα για την επαγγελματική προοπτική στην Ελληνική Ναυτιλία.

Ενημερωθείτε για ακόμα περισσότερα νέα εδώ!